OBJAVLJENE SLUŽBENE CIJENE Evo koliko koštaju letovi iz Mostara za Rim, Veronu i Munchen

Letovi iz Mostara

Aviokompanija SkyAlps iz Južnog Tirola koja je novi partner mostarske Zračne luke na svojim službenim stranicama objavila je cijene letove koji uskoro kreću iz Mostara za talijanske gradove Rim i Veronu te njemački Munchen.

Mostar - Rim

Prema objavljenim podacima najniža cijena karte je 89 eura, dok za pojedine dane ona košta 99 eura. Povratna karta bi, zasad, kako se može vidjeti koštala isto toliko pa bi ukupna cijena povratne karte iznosila ukupno 178 eura za let iz Mostara do rimske zračne luke Fiumicino.

Prema planiranom kalendaru letova iz Mostara za Rim bi se moglo letjeti 8-10 puta mjesečno, a prvi let je predviđen za četvrtak 2. svibnja. 

Letovi iz Mostara

Kako je najavljeno na službenim stranicama, let iz Mostara za Rim bi trebao trajati sat i 25 minuta.

U najnižu cijenu paketa Sky Light uključena je ručna prtljaga do 8 kilograma, a u to je uključen neki snack i piće. Sky Basic za dodatnih 10 eura omogućava dodatno kufer maksimalne težine 15 kilograma. Paket Sky GO nudi sve isto kao i prethodni paket, ali i za 114 eura imate pravo i na povrat naknade. Najviše što možete platiti za kartu je 134 eura, a Sky Plus omogućava sve ono što i prethodni paketi nude, uz dodatak da je moguće ponijeti 2 kufera do 15 kilograma ili jedan od 30 kilograma.

Letovi iz Mostara

Mostar - Verona

Prvi let iz Mostara za Veronu najavljen je za 30. travnja, a cijena karte je 79 eura. 

Ovaj let bi trajao nešto duže od Rima, pa je tako predviđeno da će iz Mostara do Verone trebati sat i 45 minuta. Letova iz Mostara za Veronu bi također trebalo biti od 8-10 na mjesečnoj razini.

Letovi iz Mostara

Putnički paketi sadrže sve isto stavke kao i za Rim, samo je najjeftinija 'basic' opcija 79 eura, dok je najskuplji 124 eura. 

Mostar - Munchen

Linija koju možda svi najviše iščekuju zbog veliko broja ljudi u dijaspori, a prvi let se očekuje također 30. travnja.

Prema objavljenim cijenama, let za Munchen će biti 129 eura u jednom smjeru.

Let će trajati nešto manje od 2 sata, preciznije sat i 55 minuta.

Letovi iz Mostara

U cijenu od 129 eura Sky Light paketa uključena je ručna prtljaga do 8 kilograma, a dođe snack i piće. Sky Basic za dodatnih 20 eura omogućava dodatno kufer maksimalne težine 15 kilograma. Paket Sky GO nudi sve isto kao i prethodni paket, ali i za 164 eura imate pravo i na povrat naknade. Najviše što možete platiti za kartu je 184 eura, a Sky Plus omogućava sve ono što i prethodni paketi nude, uz dodatak da je moguće ponijeti 2 kufera do 15 kilograma ili jedan od 30 kilograma.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.