OBJASNIO RAZLOG Zdravko Mamić otkazao pressicu u Mostaru

OBJASNIO RAZLOG Zdravko Mamić otkazao pressicu u Mostaru
hercegovina.info

Zdravko Mamić otkazao je konferenciju za medije koja se u utorak 6. travnja trebala održati u Mostaru u 12 sati. Kako je Mamić naveo u svojoj objavi krenula je "reforma pravosuđa" te kako su istrage protiv sudaca koje proziva uznapredovale.

"Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti - istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam. Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja", ističe Mamić.

Zato s objavama na Facebooku nastavlja utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obzirom da je moja prijava 6 mjeseci stajala u ladici, zahvalan sam svakome od vas 150 tisuća i medijima što ste uspjeli povesti državni aparat u proces čišćenja od nametnika. Prevarantima, lažljivcima, reketarima, zlostavljačima i krivosucima nije mjesto u pravosuđu i zato borbu za reformu pravosuđa nastavljamo u utorak, prva objava je u 8:30", napisao je Mamić na svom Facebooku