NOVI DETALJI Ubojica mladih sarajevskih liječnica vozio pod utjecajem droge

armin berberović,alma suljić,ubojica,droga
avaz

Prema nanjnovijim nalazima, utvrđeno je da je Armin Berberović koji je 26. svibnja ove godine u stravičnoj prometnoj nesreći usmrtio doktorice Azru Spahić i Almu Suljić koja je naknadno podlegla teškim ozlijedama, upravljao vozilom pod utjecajem droga, saznaje Avaz.

Obavljena detaljna analiza

Naime, istog dana nakon nesreće utvrđeno je da je u krvi imao 0,41 promila alkohola te da je vozio pod zabranom, odnosno da mu je zbog počinjenih prekršaja oduzeta vozačka dozvola.

Kako saznaje Avaz, nakon obavljene analize, utvrđeno je da je Berberović u krvi imao i drogu amfetamin. Berberović je trenutno u pritvoru koji mu je posljednji put produžen zbog uzemirenja javnosti.

Podsjećamo, Berberović je 26. svibnja u 23:30 sati automobilom na Marindvoru usmrtio doktoricu Azru Spahić, te nanio ozlijede dvjema djevojkama.

armin berberović,alma suljić,ubojica,droga

Građani Sarajeva organizirali prosvjede

Naknadno je dr. Alma Suljić podlegla ozlijedama u KCUS-u.

Zbog ove nesreće došlo je do uznemirenja javnosti, te su građani Sarajeva drugog dana organizirali prosvjede na mjestu nesreće. Medicinski fakultet u Sarajevu 25. lipnja je organizirao memorijalnu šetnju za tragično nastradale doktorice Azru Spahić i Almu Suljić, te je položeno cvijeće na mjesto njihovog stradanja na Marindvoru.Grad Sarajevo je donijelo odluku o podizanju spomen-ploče doktoricama Azri Spahić i Almi Suljić koje je Armin Berberović usmrtio na pješačkom prijelazu.

Spomen-ploča će se nalaziti na Marindvoru na mjestu nesreće.

armin berberović,alma suljić,ubojica,droga