NOVI DETALJI ISTRAGE Policija odvela Dankinu majku na mjesto nestanka, potraga se širi na jezero

Djevojčica Danka
Index

Od utorka nema malene Danke, dvogodišnje djevojčice koja je zadnji put viđena tog dana oko 13:45 u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora, na istoku središnje Srbije.

Majka je ispričala kako je Danka nestala iz dvorišta obiteljske kuće dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Roditelji su više puta ispitani na policiji i izuzet je mobitel majke. Majka je jučer opet pozvana u policiju, no, kako su priopćili, samo kako bi pomogla jer im stižu razne dojave. Otac nestale djevojčice prošao je poligrafsko testiranje.

Jučer je uhićen policajac iz Bora koji je pao na poligrafu te je utvrđeno da je odavao je informacije. Pretraženi su i svi tuneli oko kuće, ništa nije nađeno, prenosi Index.

Policija odvela Dankinu majku na mjesto gdje je curica nestala

Ivana Ilić, majka nestale dvogodišnje devojčice Danke Ilić, neslužbeno doznaje Nova.rs, u pratnji policije jučer bila je na mjestu gde je djevojčica zadnji put viđena.

Kako navoidi Nova, policija je odvela majku na to mjesto kako bi im pokazala svaki korak i detalj od dana kada je djevojčica nestala u pokušaju da se rekonstuira njihovo kretanje.

Potraga se širi na jezero?

Nakon pregleda tunela dugog 4.5 kilometara, vatrogasci pregledaju sve vodovodne i kanalizacijske sustave koji vode do Borskog jezera, a možda će morati pročešljati i cijelo Borsko jezero, javlja Blic.

Na ulazu u naselje jutros je viđena jedna policijska patrola, a ispred kuće kod koje je Danka nestala nalazi se još jedna. Oko kuće nema bagera, kamiona ni drugih policijskih vozila.

Otac objavio fotografiju Danke na Instagramu

Miloš ilić, otac nestale Danke Ilić, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, gdje je uz sliku svoje kćeri objavio i emojije koji sugeriraju molitvu. 

Djevojčica Danka

Miloš Ilić se, podsjetimo, ranije objavom na Facebooku potresnim riječima obratio svojoj kćeri. "Zlato tatino, naći će te tata. Svijete moj mali“, napisao je tada otac djevojčice.