NOVALIĆ U MOSTARU Vlada Federacije i dalje će pomagati FK Velež

NOVALIĆ U MOSTARU Vlada Federacije i dalje će pomagati FK Velež
Hercegovina.info

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić kojem se trenutno sudi u predmetu Afera Respiratori, posjetio je u nedjelju Mostar gdje se susreo s predsjednikom Uprave Fudbalskog kluba "Velež" Šemsudinom Hasićem i nekadašnjim asovima tog kluba Enverom Marićem i Seadom Kajtazom.

Tom prigodom Novalić je kazao kako su došli u radni, službeni posjet Mostaru iako su sportski odjeveni jer, kako je dodao, ipak se radi o sportskom događaju, utakmici Velež-Sloboda gdje Velež ima priliku plasirati se u europski nogometni prostor.

"Ako se sjećate 2019. godine kad smo potpomagali 'Velež', a Vlada Federacije svake godine podpomogne 'Velež', rekao sam kako očekujem da za dvije do tri godine 'Velež' bude u Europi. Evo sada se pružila prilika, a ako ne ove godine onda sasvim sigurno sljedeće, mada vjerujem da će ove godine. Vjerujem kako je ovo kritična utakmica i zato sam došao tu – kazao je Novalić poručivši da će i dalje pomagati FK 'Velež'.

Predsjednik Uprave FK 'Velež' Šemsudin Hasić kazao je kako je premijer Federacije BiH Fadil Novalić dugogodišnji prijatelj FK 'Velež', prijatelj Hercegovine i "naravno čovjek koji je kroz niz svojih aktivnosti pomogao Veležu u rješavanju nekih financijskih problema i mi smo premijeru zahvalni na razumijevanju".

Hasić je poručio navijačima da je ovo dan kada će Velež osigurati svoj ulazak u Europu te poželio sve najbolje i igračima i navijačima.