NOGOMETNI SAVEZ BiH Pilav koji ne zna koliko ima funkcija, nagrađen još jednom

Elmir Pilav

Nakon što je Ibrahim Hasanbegović podnio ostavku i o tome obavijestio članove Skupštine, na današnjoj sjednici je imenovano novo rukovodstvo Udruženja nogometnih sudaca i instruktora Sarajevske županije.

Za predsjednika Udruženja jednoglasno je izabran Elmir Pilav, dok je za potpredsjednika također jednoglasno izabran nekadašnji bosanskohercegovački sudac Rusmir Mrković. Novi predsjednik Udruženja ujedno je i član Komiteta za suce i suđenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao što je bio i njegov prethodnik, a Pilav je još i UEFA-in kontrolor suđenja.

Ovo imenovanje ne bi bilo uopće sporno da se radi o nekoj drugoj osobi s bogatom karijerom suca ili kontrolora, nego o Elmiru Pilavu o kojem smo već pisali. Bivši međunarodni i bh. sudac Elmir Pilav koji i nije bio neki sudac, više ni ne zna kad ustane na koju će funkciju tog dana.

Kao direktor Sektora za sport u krovnoj kući nogometa, Pilav navodi da su nadležnosti ovog Sektora sva pitanja koja se odnose na reprezentativne selekcije, natjecanja koja su pod okriljem NS/FS BiH, suđenje, kao i edukacija trenera. Svaka ta služba ima svoje rukovoditelje, kao i stalne nadležne komitete. Da dobro ste pročitali – suđenje jer Pilav trenutno obavlja dužnost predsjedavatelja Komiteta za suce i suđenje koja između ostalog delegira suce i kontrolore za utakmice Premijer lige.

Tako Elmir Pilav kao direktor Sektora za sport i trenutni predsjedavajući Komiteta za suce sebe delegira kao kontrolora za suce na utakmice Premijer lige i onda nakon utakmice sam sebe kontrolira budući da je predsjedavajući Komiteta za suce i suđenje koji između ostaloga promatra, prati, nadzire i analizira izvještaje kontrolora suđenja Premijer lige BiH.

Elmir Pilav kao predsjedavajući Komiteta za suce i suđenje , sam sebe je delegirao na utakmicu 6. kola Premijer lige BiH


Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.