NIZAMINA IZJAVA POLICIJI "Pretukao me zbog neukusne hrane, bojim ga se..."

Nizama izjava

Dok se Općinski sud u Gradačcu i Tužiteljstvo TŽ igraju ping-ponga, tko je i zašto kriv zbog čega brutalno ubijenoj Nizami Hećimović nije određena zaštita od nevjenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, višestrukog povratnika i nasilnika koji ju je prije pet dana brutalno likvidirao, Avaz donosi izjavu Nizame koju je dala policiji u Gradačcu 4. srpnja ove godine.

U izjavi Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. srpnja oko 19.30 sati u obiteljskoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela: "Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna."

Nizama izjava

U izjavi dalje navodi:

"Kao nevjenčana supruga želim koristiti blagodati zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. srpnja, ali želim da se mom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg djeteta ne riješi putem nadležnih institucija, a ja više ne želim živjeti sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće s djetetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam za izjaviti", stoji u izjavi.