NIŠTA OD VITAMINA U Posušju i Tomislavgradu oduzeta veća količina Cedevite

Cedevita SIPA

Službenici SIPA-e oduzeli su 22 kartonska paketa 'Cedevite' različitih okusa na području Posušja, Tomislavgrada i Sarajeva.

Službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su u prethodnom razdoblju, po nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, na području Sarajeva, Posušja i Tomislavgrada realizirali operativnu akciju 'Cedevita' te izvršili pretrese na više lokacija, priopćeno je iz SIPA-e.

Operativna akcija je realizirana zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo prema Zakonu o industrijskom vlasništvu Bosne i Hercegovine.

Oduzeta veća količina cedevite

Prilikom pretresa otkrivena je i privremeno oduzeta veća količina 'Cedevita' proizvoda i to oko 22 kartonska paketa 'Cedevite' različitih okusa, za koje se sumnja da su pakirane u vrećicama bez printanog laserskog koda, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji s policijskim službenicima Granične policije Bosne i Hercegovine, Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije i Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.