NIKOM NIŠTA Iz FUP-e se oglasili povodom nezgode vozila iz pratnje predsjednika FBiH

Pratnja Marinko Čavara nezgoda
Hercegovina.info

U petak u prijepodnevnim satima u naselju Željuša kod Mostara, na magistralnoj cesti M-17, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vozilo iz službene pratnje predsjednika FBiH Marinka Čavare.

Na mjesto događaja izašli su službenici Policijske uprave Mostar koji su uradili očevid. O ovome smo poslali službeni upit uredu predsjednika FBiH, nudeći im priliku za očitovanje, a u kratkom odgovoru navedeno je da je u pratnji bilo vozilo Federalne uprave policije, te da se za ostale informacije obratimo toj policijskoj agenciji.

Iz Federalne uprave policije naveli su da se ova prometna nezgoda dogodila na način da je došlo do proklizavanja službenog vozila Federalne uprave policije, koje je vršilo pratnju predsjednika FBiH Marinka Čavare.

Tom prilikom nije bilo ozlijeđenih policijskih službenika niti drugih osoba, s tim da je došlo do manjeg oštećenja navedenog službenog vozila. Uslijed navedene prometne nezgode nije došlo do kontakta službenog vozila Federalne uprave policije i VIP vozila u kojem je bila štićena ličnost, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje FUP-e.