NIKAD POSLANA RAZGLEDNICA ‘Sjetio sam se tebe jer si mi bila prva prava ljubav, a još mi se sviđaš‘

pismo

U Facebook grupi Ženski recenziRAJ objavljena je stara razglednica koja nije nikad dospjela na svoje odredište. Jedan Dražen pisao je jednoj Ani iz Zagreba prije desetak godina, a romantična vlasnica apartmana, koja je pronašla izgubljenu razglednicu, nada se da će pronaći put do one kojoj je bila namijenjena.

"Bok Ana! Sjetio sam se tebe jer si mi ti bila prva prava ljubav, a još mi se sviđaš. Puno pozdrava iz sunčanih Brela ti šalje Dražen!", piše na pronađenoj razglednici.

Nalaznica razglednice pronašla ju je prije osam godina dok je čistila apartman u Brelima. "Razglednicu sam pronašla uvučenu u jednoj starijoj fotelji 2014. godine. Bila je pokidana pa sam je, cijela raznježena, na brzinu zalijepila i ponijela kući. Stajala je tako godinama dom nisam neki dan ponovno naišla na nju dok sam čistila kuću na selu. Vjerujem da se radi o nekoj tinejdžerskoj ljetnoj romansi", rekla je gospođa koja je odlučila ostati anonimna.

Provjerila je adresu i doznala da je valjana. Razglednicu je fotografirala te bez adrese i prezimena objavila u Facebook grupi u nadi da će doći do većeg broja ljudi, a onda možda i do Zagrepčanke Ane koja će se sjetiti Dražena. "Da bi je ipak malo zaštitila zamutila sam prezime i ulicu, ali možda kućni broj odradi svoje", napomenula je.

Objava je do sad prikupila više od četiri tisuće lajkova i stotinjak komentara, no prava Ana još nije pronađena. Među komentarima se našao i onaj članice koja je s izleta u Poljskoj svakodnevno slala razglednice svom tadašnjem dečku s kojim je u braku već 33 godine. Jedna od razglednica se zagubila i pronašli su je u poštanskom sandučiću čak devet godina kasnije, kad su već bili u braku.

"Ja se zovem Ana, ali nisam ta s razglednice. Da jesam, sigurno bih pamtila tog Dražena i razveselilo bi me ovo. Ovako, mogu samo smisliti scenarij za nastavak ove priče",  komentirala je Ana.

Još je jedna članica komentirala da nam treba više Dražena u današnje vrijeme, a ostatak grupe složio se da je romantika umrla pojavom mobitela, tehnologije i društvenih mreža.