NIJE SAMO FERRO KEŠ Izgorjela i vozila MRM-a, HDZ-ove omiljene tvrtke za nabavu vozila

Požar Ferrokeš

U požaru koji je jučer izbio u krugu Sokola, a koji je zahvatio hale dvije tvrtke izgorjelo je i petnaestak vozila tvrtke MRM, saznaje Hercegovina.info.

Zanimljivo, na fotografijama s mjesta događanja ne vide se izgorjela vozila, a isto nije zabilježeno ni u policiji, niti u izvješću Operativnog centra civilne zaštite. 

U MUP-u HNŽ-a također kažu da nije prijavljeno da su gorjela vozila, niti koliko je njih izgorjelo. "U biltenu ima da su gorjele hale dvije tvrtke, te da je požar lokaliziran", istaknuo je za Hercegovina.info glasnogovornik MUP-a Ljudevit Marić. 

U dnevnom izvješću nadležnih službi navodi se da je od 14.00 do 2.30 sati, gorjela tvornica Ferro Keš u Rodoču, te da je na gašenju požara angažirno 20 vatrogasaca sa 8 vozila. "Nema stradalih, a nastala je velika materijalna šteta", istaknuli su.

Vatrogasci su kasno sinoć sanirali požar.

"Šteta na objektu je uistinu ogromna, sve je izgorjelo. Izgorjeli su i neki automobili, ali u ovom trenutku ne mogu reći koliko njih, ni u čijem su vlasništvu, budući da su naše snage još uvijek na terenu i dežuraju. O uzroku požara također ne možemo govoriti, to će utvrditi požarni inspektori", utvrdio je sinoć zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe (PVP) Mostar.




Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.