NEZADOVOLJNI STE PARKINGOM U MOSTARU? Pridružite nam se u borbi za vraćanje parkinga građanima

MO Parking
Hercegovina.info

Udruga Bura info, te medijiski promotor Hercegovina.info pozivaju sve građane Mostara koji su nezadovoljni stanjem i uređenjem parkinga u Mostaru da nam se pridruže na sastanku koji organiziramo 19. svibnja 2023. godine u Mostaru.

Tema sastanka bit će problematika oko parkinga u Mostaru, te pravne mogućnosti koje su na raspolaganju građanima s ciljem da im se vrati parking oko zgrada. Građanima će biti dostupno i besplatno pravno savjetovanje i usmjeravanje s ciljem ostvarivanja prava. 

Sastanak će biti održan na adresi Kralja Petra Krešimira IV, Lamela 1 (Tržni centar Rondo, prvi kat) s početkom u 14 sati. 

S obzirom na to da je veliki broj građana nezadovoljan stanjem po pitanju parkinga u Mostaru Udruga Bura info u narednom razdoblju provodi projekt “Vratimo oteti parking građanima”. Medijski promotor projekta je portal Hercegovina.info. 

Svoj dolazak možete potvrditi, a o projektu se informirati na e-mail [email protected].

Ova aktivnost je realizirana u sklopu projekta ''Vratimo oteti parking građanima'' koji je dio šireg programa "Podrška građanima u borbi protiv korupcije" implementiranog od strane CCI uz financijsku podršku USAID. Sadržaj je isključiva odgovornost Udruge Bura info i ne mora nužno održavati stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.