FOTO  NEŠTO LIJEPO U MOSTARU Vikend za ljubitelje limenih ljubimaca

Oldtimer club Mostar 2023 dan otvorenih vrata
Hercegovina.info

U mostarskom prigradskom naselju Rodoč, ljubitelji starijih automobila, motocikala, bicikala mogu posjetiti prostor Oldtimer cluba 'Mostar' koji je organizirao dane otvorenih vrata.

Na ovaj događaj stigli su brojni članovi drugih oldtimer klubova iz Bosne i Hercegovine, ali i zemalja okruženja, te drugih dijelova Europe.

Uz prigodan zabavni program, ali jelo i piće, vlasnici starijih vozila s ponosom su izložili svoje ljubimce na četiri kotača, te susretljivošću pokazuju dijelove istih onima koji su zainteresirani.

Na mjestu muzeja Oldtimer cluba 'Mostar' u Rodoču mogu se vidjeti različiti primjerci Mercedesa, Fordova, Volkswagena, Zastava, Fiata i brojnih drugih modela i sve to uz besplatan ulaz i razgledanje do večernjih sati.

Sudionici ovog druženja će tijekom današnjeg dana uz svoje limene ljubimce 'odraditi' vožnju do Čapljine i natrag do Mostara, a tijekom nedjelje kolona će ići do Čitluka. Dok pojedini modeli budu odsutni (u vožnji do Čapljine i Čitluka), posjetitelji mogu razgledati modele automobila, motocikala, bicikala, ali i drugih nekada korištenih stvari, te se osvježiti uz piće.