Nestali muškarac iz Širokog Brijega pronađen na Kravici

Kravice Odmori u BiH
Hercegovina.info

Sinoć dva sata iza ponoći prijavljen je nestanak muškarca iz Širokog Brijega. Kako je objavila Gorska služba spašavanja iz Širokog Brijega, obitelj se javilia s informacijom kako se član njihove obitelji nije vratio kući nakon druženja s prijateljima.

Obitelj su uputili da se javili Policijskoj postaji Široki Brijeg, a i sami su se uključili u potragu.

'Nakon obavljenog razgovora s jednim članom obitelji pozivamo na mobitel nestalog, na sreću čovjek se ubrzo javlja  ali djeluje dezorijentirano. Tvrdi da je na Kravicama (Ljubuški), da je prelazio preko vode', naveli su iz GSS-a.

'Policijske patrole i naše vozilo obilaze teren na kojem je nestali boravio tijekom večeri, obližnje puteve uz rijeku Ugrovaču i Lišticu dok usputno kontaktiramo PU Ljubuški da upute jednu svoju patrolu do Kravica.To je bio ispravan korak jer je patrola PU Ljubuški pri dolasku na lokalitet Kravica u 03.10 sati zatekla nestalog. Na sreću živog i zdravog, kojeg kasnije predaju članovima obitelji. Još se jednom potvrdila odlična koordinacija i suradnja naše stanice s policijom, a posebice pohvaljujemo obitelj koja je odlično reagirala i pravovremeno prijavila nestanak', stoji u priopćenju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.