Nepromijenjeno stanje teško nastradalog dječaka iz prometne nesreće u kojoj je poginuo 55-godišnjak

Helikopter Republike Srpske
Hercegovina.info/Arhiv

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti Trebinje - Bileća život je izgubio 55-godišnji N. Lj, a više osoba je zadobilo ozljede od čega su najgore prošla dva dječaka s teškim tjelesnim ozljedama. Jedan od njih je hitno transportiran za UKC Banja Luka helikopterom, a iz bolnice su za hercegovina.info potvrdili da je zdravstveno stanje nepromijenjeno.

"Prema riječima dr. Nenada Škorića, specijalista anesezije s reanimatologijom, pacijent je zbrinut i priključen na aparat za mehaničku ventilaciju. Sve daljnje prognoze su neizvjesne", naveli su iz UKC Banja Luka za naš portal.

Podsjetimo, obdukcija je pokazala da je N. Lj (55) u tijeku vožnje imao težak srčani udar, pri čemu je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku.

U ovom sudaru ozlijeđena je i obitelj iz Novog Sada. Dva dječaka zadobila su teške tjelesne ozljede. Zbog zadobijenih teških ozljeda glave, jedan od dječaka je jučer transportiran helikopterskim servisom na UKC RS. Iz ove ustanove su priopćili da su sve dalje prognoze neizvjesne kada je u pitanju zdravstveno stanje dječaka.

Drugi ozlijeđeni dječak smješten je na odjel intezivne njege trebinjske bolnice i njegovo zdravstveno stanje se i dalje prati.

“Dječak je imao ozljedu slezene. Jučer je odmah odrađen operacijski zahvat. Za sada je stabilan, ali i dalje se prati njegovo stanje”, priopćili su u bolnici Trebinje.

Pored dječaka ozljedu su zadobile još tri osobe i kako nam je potvrđeno u trebinjskoj bolnici, oni su izvan životne opasnosti.