NEPLATIŠIN DJEČAČKI POKUŠAJ BRISANJA PROŠLOSTI Direktor Mostar parkinga skinuo sa sebe Passata

Ivan Barbarić MO Parking
Hercegovina.info

Direktor Mostar parkinga neplatiša Ivan Barbarić, umjesto da javnosti prizna da nije plaćao parking, javno se ispriča, u stilu osnovca promijenio je podatke vlastitog vozila, koje je prije par dana prebačeno na žensku osobu njegovog prezimena.

Direktorov Passat, sa starim pločicama 016-M-310 imao je zajamčen besplatan parking u cijelom gradu, što se sada pokušava skriti, te vozilo odjedanput, unatrag par dana više nije na direktoru.

Čelnik Mostar parkinga misli da je i MUP-ova baza krhka kao njegova, pa da oni koje će to zanimati po kaznenoj prijavi ne mogu provjeriti ranije registarske pločice i povezati sa povlaštenom kartu koju je sebi izdao.

Podsjetimo, sasvim suprotno Odluci Gradskog vijeća Mostara Barbarić se prebacio u Zonu 1, te za svoje vozilo VW Passat O16-M-310 izdao besplatnu povlaštenu kartu po članku 10 za zonu 1, koja je namijenjena medicinskoj pomoći, policiji i vatrogascima.

Dakle, ne samo da je sebi osigurao povlaštenu kartu koja pripada samo hitnim službama, nego se prebacio u zonu u kojoj nije. Za svoje vozilo, koje je sada na drugim tablicama izdao je i besplatnu povlaštenu kartu za sva posebna (zatvorena) parkirališta koja ne spadaju u gradske zone: Ćiro, Federalna, Đački, Katedrala, Stadion. Povlaštenu kartu sebi je izdao u listopadu prošle godine, a vrijedila bi do listopada ove godine. Na karti se navodi da je izdana po članku 10, namijenjenom policiji i vatrogascima.

Isto je urađeno za još pet djelatnika Mostar parkinga. U radijskom istupu igrao se riječima, te tvrdio da nema besplatne karte, no ovdje se radi o zlorabljenju povlaštenog statusa koji mu ne pripada, a pripada hitnim službama.