NEMOĆNI SUSTAV Opet nastavljena gradnja 10 puta zapečaćenog objekta

Vrapčići objekt
hercegovina.info

Nebrojeno puta gradska inspekcija je zapečatila objekat u Vrapčićima, a investitor prekida pečat i nastavlja s radom i država mu ništa ne može.

Radnici su bili na objektu 12. i 15 rujna ove godine, zidaju unutarnje pregrade, i dopremili su još građevinskog materijala, za što su nam susjedi priložili i fotografije.

"Koji je ovo put da se pečat prekida, teško je izbrojati, vjerovatno 10. put. Sve skupa ovo postaje skandalozna manifestacija totalnog preziranja i nepoštivanja zakona i zakonskih institucija u Mostaru, počevši od građevinske inspekcije, preko županijske inspekcije,  MUP-a Mostar pa do Tužiteljstva HNŽ-a. Mi se ipak nadamo da će pravda pobijediti i da se ovo neće pretvoriti u manifestaciju nemoći i korumpiranosti cijeloga sustava", pišu nam ogorčeno prvi susjedi bespravnog objekta.

U gradskoj inspekciji ranije su našem portalu izjavili da objekt nema apsolutno nikakve dozvole, te je kao takav zapečaćen, te je i policiji prijavljena povreda pečata.

Esmir Živojević, koji se u inspekciji vodi kao investitor na objektu se povukao, a odobrenja za gradnju retroaktivno traže sada neke druge osobe, njegovi radnici.