NEMA PREDAHA Poznati glumci obišli bosanske piramide

Semir Osmanagić Branko Đurić i Josip Pejaković
Bosanska dolina piramida

Iako se nalazimo u zimskom dijelu godine koji označava i nešto manji broj posjeta Bosanskoj dolini piramida, gosti u Visoko ipak dolaze. I početak nove godine uz lijepo vrijeme obilježile su posjete turista iz naše zemlje, kao i zemalja regije, a među posjetiteljima smo sreli i poznate glumce, Milana Pavlovića, Branka Đurića Đuru i redovnog gosta kompleksa Ravne Josipa Pejakovića. 

Upravo Josip Pejaković i popularni Đuro su prvi dan 2023. godine proveli u kompleksu Ravne u društvu sa dr. Semirom Osmanagićem. Oni su uživali u prekrasnom vremenu i obilasku lokacija, a nakon ovog dvojca pojavio se možda i najduhovitiji bh. glumac Milan Pavlović.

Semir Osmanagić Branko Đurić i Josip Pejaković

I Milan je iskoristio lijepo vrijeme da bi došao do Visokog i posjetio Prapovijesni podzemni kompleks tunela Ravne, kao i predivni park 'Ravne 2', a kroz razgovor sa svojim domaćinom Semirom Osmanagićem otkrio je da je uživao u posjeti, te obećao da će ovog ljeta ponovno doći u Visoko i odigrati predstavu za publiku u parku 'Ravne 2'. 

Energija bosanskih piramida je prisutna svih 365 dana u godini, a ako je suditi po prvim danima nove godine i gostima koji su stigli u Bosansku dolinu piramida, i ove sezone ih očekuje mnoštvo posjeta, ali i mnoštvo interesantnih gostiju i programa, navedeno je u priopćenju.