FOTO  NEKOM PLAĆA I REGRES, NEKOM ŠAKA Maloljetnog Busovljaka brutalno pretukao vlasnik kafića u kojem je radio

Busovača Ivan Jurišić pretučen

Maloljetni Busovljak I.J. (2005.) pretučen je u baru Castello u Busovači od strane poslodavcca, odnosno vlasnika kafića. Zadobio je niz ozlijeda, zbog kojih se obratio i u bolnicu dr. fra Mato Nikolić u Travniku.  

Da se tučnjava zbila potvrdio nam je i MUP SBŽ. 

"Dana 18. srpnja 2022 godine oko 2.15 sati u policijsku stanicu Busovača prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Ulici branitelja Domovine općine Busovača osoba F.B. rođena 1968. godine fizički napala na maloljetnika koji je bio zaposlen u navedenom objektu. Odmah nakon zaprimanja prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su u suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti", kazali su za Hercegovina.info iz MUP-a SBŽ

Obitelj tvrdi da se sve želi zataškati, a šalju nam fotografije i nalaz mladića nakon što je prebijen. "Ako može da se objavi molim vas. Dogodilo se u nedjelju navečer u kafe baru KASTELO Busovača. Svi kriju i šute u čaršiji. Vlasnik Frano Blažević je prebio maloljetnika. Pogledajte nalaze", napisali su našem portalu uz molbu da se sve objavi. 

 Busovača Ivan Jurišić pretučen

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.