Nedjelja donosi sunce, a potom slijede dani s promjenjivim vremenom

Vrijeme vedrina
Hercegovina.info

U nedjelju 4.10., u ranim jutarnjim satima predviđa se oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ostatku dana pretežno sunčano. Dio prijepodneva ponegdje na krajnjem istoku i jugoistoku naše zemlje, a u večernjim satima u Hercegovini, može biti još slabe kiše ili pokoji lokalni pljusak. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 22 do 28 °C.

U ponedjeljak 5.10., očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana ili u večernjim satima ponegdje na jugu i zapadu naše zemlje su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu do 21, a dnevna od 22 do 28 °C.

U utorak 6.10., očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa povremenom kišom u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 25 °C.

U srijedu 7.10., meteorolozi predviđaju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne kiša se očekuje na sjeveru i sjeverozapadu naše zemlje, a do kraja dana u većem dijelu Bosne. U večernjim satima padaline uglavnom u Hercegovini i na zapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 17 do 23 °C, priopćeno je iz meteorološkog zavoda FBiH.