NEĆETE VJEROVATI Opet brojanje, opet Stari grad

NEĆETE VJEROVATI Opet brojanje, opet Stari grad
hercegovina.info

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH je na 6. (žurnoj, korespodentnoj) sjednici održanoj 11.1.2021. godine, usvojila Naredbu kojom se Glavnom centru za brojanje naređuje da izvrši ponovno brojanje glasačkih listića i utvrdi rezultate izbora na biračkom mjestu 155A019 za nivo Izborne jedinice gradskog područja 2 – Stari Grad – 155 po političkim subjektima i kandidatima.

Ponovno brojanje po navedenoj naredbi će početi u utorak, 12.1.2021. godine u 10 sati u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu (Zetra), prema dinamici koju je utvrdio direktor Glavnog centra za brojanje.

Naredba će biti objavljena na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH i smatrat će se da je na taj način dostavljena svim sudionicima u izbornom procesu. Sukladno članku 5.31 Izbornog zakona BiH kandidati političkih stranaka, koalicija, listi neovisnih kandidata i neovisni kandidati koji se pojavljuju na glasačkom listiću za koji se vrši ponovno brojanje, kao i drugi akreditirani promatrači, mogu biti prisutni tijekom ponovnog brojanja, navedeno je iz Ureda za informiranje SIP-a.