FOTO/VIDEO  Navijači Hajduka "zapalili" Čitluk

Hajduk Čitluk
Hercegovina.info

Navijači Hajduka večeras su u Čitluku napravili pravi show. Naime, u ovom gradu danas je bilo organizirano učlanjivanje u njihov najdraži klub, baš kako to rade navijači iz brojnih krajeva Hrvatske, Bosne Hercegovine, ali i cijelog svijeta. Uz ugodno druženje, pivo, pjesmu i glazbu, ljubitelji "Majstora s mora" proveli su ugodno poslijepodne.

Sadržaj se učitava...

Uz učlanjivanje navijači su imali prigodu upisati i svoje ime u tematski park koji se gradi pokraj stadiona Poljud u Splitu. Kao primjer poslužila je "zahvalnica" Bori Primorcu koji je upravo iz Čitluka i njegova obiteljska kuća nalazi se u ovom mjestu.

Hajduk Čitluk

Pratila se i prijateljska utakmica Hajduka iz Slovenije u kojoj je Hajduk svladao momčad Arisa 3:1. Poseban pljesak dobio je mladi napadač Hajduka Marin Ljubičić za svoju majstoriju kod trećeg pogotka. Od 19:30 navijači Hajduka na velikom platnu pogledali su iz dokumentarni film "Zbog jedne ljubavi", nakon čega se Čitlukom zaorila istoimena pjesma. U Čitluku su večeras bili od onih najmlađih, pa do onih koji Hajduka aktivno prate iz vremena bivše države.

Organizirana je i bogata tombola, a najsretniji navijač dobio je dres koji je u Čitluk poslao Marko Livaja kapetan Hajduka. Hajduk Čitluk

Vrhunac večeri bio je vatromet i velika bakljada na ulicama Čitluka, a sve uz pjesmu legendarnog Mate Miše Kovača: "U danima sretnim, u danima grubim..."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.