Narednih dana minusi, tijekom vikenda snijeg i u Hercegovini

Narednih dana minusi, tijekom vikenda snijeg i u Hercegovini
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu do 5 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 8 do 11 stupnjeva.

U subotu, 10. veljače, očekuje se oblačno. Prije podne slab snijeg u Krajini. U drugoj polovini dana slab snijeg ili susnježica i u ostalim područjima Bosne. Na sjeveru Hercegovine krajem dana se očekuje slab snijeg. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjerena bura sa jakim udarima.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu do 4 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4, na jugu zemlje od 8 do 11 stupnjeva.

U nedjelju, 11. veljače, veći dio dana bit će oblačno. U jutarnjim satima slab snijeg se prognozira u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Smanjenje oblačnosti od poslijepodnevnih sati. Vjetar u Bosni slab sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 0, na jugu zemlje do 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 3, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.

U ponedjeljak, 12. veljače, novo naoblačenje. Od poslijepodnevnih sati u Krajini se prognozira slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1, na jugu zemlje do 2 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 5, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva.