NAKON SAMO NEKOLIKO DANA Autor neobjavljene emisije o Čoviću ima novi posao

Boris Brezo
Facebook

Nakon što je prije nekoliko dana napustio N1 televiziju, novinar Boris Brezo ubrzo je pronašao novi posao. Kako je danas priopćeno s UNA TV, Brezo se pridružio njihovom timu. Podsjetimo, N1 televiziju Brezo je napustio u vrijeme kada se u javnosti otkrilo kako je stopirano objavljivanje emisije o Draganu Čoviću čiji je on autor.

"Jedna od najmlađih i najperspektivnijih TV stanica u regiji, kreće u novu sezonu ambicioznom produkcijskom, programskom i voditeljskom postavkom. Dugogodišnji novinari i vrhunski profesionalci Aleksandra Tolj, Boris Brezo i Milan Đurović odlučili su da svoje povjerenje ukažu upravo Una televiziji, i tako se pridruže timu informativnog programa u Bosni i Hercegovini na čijem čelu se nalazi renomirana novinarka Dubravka Gajić", priopćeno je.

„Dolazak iskusnih i vrsnih poznavatelja novinarstva znači i novu energiju u našem timu. Njihovo iskustvo je dragocjeno za dalje jačanje informativnog programa kao i našeg cilja da pravovremeno, brzo i objektivno informiramo javnost”, kaže direktorica informativnog programa Una TV u BiH Dubravka Gajić.

Brzo, prodorno i objektivno novinarstvo zaštitni je znak informativnog programa Una televizije. Novinarsko pojačanje je pokazatelj i visoke profesionalne etike koje se ova kuća pridržava kao i velikog povjerenja koje uživa među gledateljima.

Novinar Boris Brezo raduje se prelasku na Una televiziju i novom iskustvu: „Volim izazove i novu energiju, i siguran sam da zajedno možemo mnogo – da stvaramo nešto drugačije, neočekivano i naravno najgledanije. Za mene su najvažnija mjerila uspjeha u ovom poslu sloboda i kreativnost stvaranja, i veliko mi je zadovoljstvo što sam upravo na Una televizija našao razumijevanje za moje principe.“

Ništa manje entuzijastična nije ni njegova kolegica Aleksandra Tolj Ružić: „Radujem se zajedničkom rastu i pomjeranju granica. Volim okruženja koja odišu ambicijom, profesionalizmom i jasnim ciljevima za konstantan napredak, a takva je Una televizija i ljudi koji je čine. Vreme za nove izazove i nove priče!”

Vrhunskom timu medijskih profesionalaca priključit će se i novinar Milan Đurović: „Zahvalan sam cjelokupnom timu Une koji su prepoznali moj potencijal i pozvali da se priključim već dobro uigranoj ekipi pravih profesionalaca svog zanata. Pozitivno okruženje ono je što me motivira, a kredibilno novinarstvo koje je sinonim Une, dodatna je potvrda da sam na pravom mjestu.”

Una televizija za predstojeću proljetnu sezonu priprema potpuno nove formate - licencirane kao i domaće autorske emisije, ali i dva velika medijska transfera koja će biti pravo iznenađenje za publiku. Nema sumnje da će gledatelji u novoj programskoj shemi Una televizije uživati u jedinstvenoj zabavi, kredibilnom informativnom, edukativnom i dokumentarnom programu kreiranom po svačijem ukusu", priopćeno je s UNA TV.