VIDEO  NAKON PORAZA OD RIJEKE Dinamo ostao bez trenera

Dinamo, Damir Krznar
GNK Dinamo

Damir Krznar podnio je ostavku na mjesto trenera Dinama, objavio je večeras zagrebački klub nakon poraza od Rijeke u četvrtfinalu Kupa 1:3.

Dinamo se oglasio priopćenjem, a još uvijek nije poznato tko će voditi Modre u derbiju protiv Hajduka, koji se igra u nedjelju.

"Nakon utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Rijeke, trener Damir Krznar podnio je ostavku na mjesto glavnog trenera prve momčadi Dinama. Klub će o daljnjim potezima pravodobno obavijestiti javnost.

Sadržaj se učitava...

Treneru Krznaru zahvaljujemo na uspjesima koje je prva momčad ostvarila u njegovom mandatu na klupi Dinama, na fantastičnoj pobjedi protiv Tottenhama, na povijesnom četvrtfinalu Europa lige i osvojenoj dvostrukoj kruni u sezoni 2020/21. te na osiguranom proljeću u Europi ove sezone.

Odluka je donesena nakon krize, koja je kulminirala ispadanjem u četvrtfinalu hrvatskog Kupa od Rijeke na Maksimiru. Momčad je ostavio na trećem mjestu tablice, s tri boda manje od lidera Osijeka, koji je odigrao utakmicu više", priopćeno je.