NAKON HDZ-a i HRS-a Evo i nositelja "Devedesetkinih" lista: HNŽ - Ivan Odak, ZHŽ - Antonija Banožić, Parlamentarna skupština - Cvitanović

Vlatko Marinović, predsjednički kandidati, Hrvatska, Kočerin, izbori, neovisna lista, glasovanje, koronavirus, Središnje izborno povjerenstvo, izbori, spiskovi, izbori, glasovanje, Središnje izborno povjerenstvo, Središnje izborno povjerenstvo, izbori, birači, izbori, glasovanje, Središnje izborno povjerenstvo, devedesetka, opći izbori 2022, izbori, glasovanje, Središnje izborno povjerenstvo

Manje-više danas je poznato tko su nositelji lista hrvatskih stranaka. Donosimo i nositelje "Devedesetkinih". 

Nositelj županijske liste za HNŽ je Ivan Odak, nositelj federalne liste HNŽ je Luka Faletar, nositelj liste za Parlamentarnu skupstinu BIH je Ilija Cvitanović HNŽ-ZHŽ.

Nositelj županijske liste za ZHŽ je Antonija Banožić, nositelj federalne liste ZHŽ je Radoslav Radišić.

Nositelj županijske liste HBŽ je dr. Nediljko Rimac, nositelj federalne liste HBŽ je Drago Stanić, nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu je Božo Perić. 

Nositelj županijske liste SBŽ je Anto Bilić, nositelj federalne liste SBŽ je Stipe Tokić, nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu je Marinko Grgić.

Nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BIH za Posavinu je Željko Josić, nositelj federalne liste je Ivan Klarić iz Brčkog, a županijsku listu nosi Franjo Blažanović.

Za parlamentarnu skupštinu BiH za Sarajevsku županiju listu nosi Ivan Tomić. Za parlamentarnu skupštinu BIH, HDZ 1990 je u koaliciji s HNP. U Srednjoj Bosni na županijskoj razini HDZ 1990 je u koaliciji s HSP HB i BIH.