NAJLUĐI KOMENTARI NA POVIŠICU POLITICI "Zaplakao sam od sreće... Kako to da su se dogovorili nacionalisti..."

političari,povećanje plaće,Bosna i Hercegovina,reakcije,povećanje plaća,državni službenici

Jučerašnjim usvajanjem proračuna BiH predviđeno je i povećanje plaća ministrima i parlamentarcima za 500 KM. To je pod istom stavkom u proračunu koja podrazumijeva povećanje osnovice radnicima u državnim institucijama do 80 KM. Takva odluka izazvala je mnoge bijesne komentare, a mi smo odabrali 10 ironičnih i ciničnih komentara s društvenih mreža.

"Oni kao hoće da izgube na izborima, a mi im kao ne damo"

političari,povećanje plaće,Bosna i Hercegovina,reakcije

"Znači, opet sazad"

"Dječji doplatak u sedmom mjesecu. Obećanje ludo radovanje i već tako 10 godina, a sebi plaće povećaše za jedan dan. Složna braća"
političari,povećanje plaće,Bosna i Hercegovina,reakcije

"Zaplakao sam nakon ovoga jer se osjećam poniženim i zgaženim. Zaplakao sam zbog svih ovih godina u čemu mi mladost prolazi. Zaplakao sam jer radim dva posla da bi barem malo normalno živio, lomiš se, gineš i onda pročitaš ovo. Zaplakao sam jer sam se ovdje rodio, odrastao, u školu išao, djevojku našao, oženio se i trebam da barem imam normalan život dostojan čovjeku. Zaplakao sam jer sve sto cinim je uzalud da sebi ovdje stvorim normalan život. Skupile se u meni sve ove godine... A najviše mi je žao što se ovaj narod nikad neće opametiti i iste će birati. Za mene je ovo kraj, život ću sebi stvarati u drugoj državi, a ova za mene odavno ne postoji. Sram da bude ovog naroda, gorite u paklu svi koji budete opet dali ovima glas"

"Kako to da su se dogovorili nacionalisti."

"Znači prejako, dok se mi bavimo ćunama... To nam radite samo naprijed..."

"Daj još parada, manje nas koštaju od ovih pedera na vlasti..."

"A što kunete k'o kakve babe, tražili ste gledajte. Brojite krvna zrnca stoko sitnog zuba."

"Pa sta se bunimo vidimo koliko je sve poskupilo, nitko ne razumije kako je njima... Podrška političarima, žilavi smo mi narod izdržat ćemo"
političari,povećanje plaće,Bosna i Hercegovina,reakcije

"Hoće biti kakvih prosvjeda ili su to ipak "naši" pa nek dižu kad mogu?"

"Ispali je Putine Brate"

Neki su samo od komentara koje smo uočili na društvenim mrežama. Za pretpostaviti je da će građani Bosne i Hercegovine i dalje svoj bijes iskaljivati na društvenim mrežama, a poželjno je anonimno.