FOTO  NAJLJEPŠA MOŽE I DVAPUT Borjana po drugi put otvorila stranački ured u Tomislavgradu

Borjana Krišto otvorila ured u Tomislavgradu

Povijest se ponavlja, ali svaki put sve više košta, rekao bi Winston Churchill. Ova mudra izreka se ovih dana potvrdila u Tomislavgradu. Za one rijetke koji možda ne znaju, a takvih je sigurno malo, 29. 9. je jedan od bitnijih datuma za Tomislavgrad. Da i ovo malo, što možda ne znaju, znaju, potrudilo se „najljepše stvorenje u Hrvata“.

Sigurno se pitate što se dogodilo 29. 9. u Tomislavgradu? Tog dana nije prekategoriziran prijelaz Kamensko, nije „presvučena“ obilaznica, nisu otvoreni prvi kilometri autoceste ili plinovoda, nego su, doduše dvaput, otvorene prostorije HDZ-a u Tomislavgradu, prvo 29. 9. 2017. godine, pa ponovno 29. 9. 2023. godine. I tako se ponovi povijest u Tomislavgradu, i to za 6 godina. Zamislite koliko se generacija Duvanjki i Duvnjaka prehladilo od promaje koju je napravio otvoren prozor iza slavljenika, koji je stajao otvoren čak šest godina? Iako je isti prozor otvoren, ipak nije sve isto.

„Najljepša u, i od Hrvata“ je 2017. bila u suknji, a 2023. je u hlačama, 2017. je bila u kožnoj jakni, 2023. u sakou, 2017. je imala torbicu, 2023. je ne vidimo. E sad, ako pogledamo 2017. je bilo neko jeftinije vino, dok je 2023. reklo bi se po boji-skuplje, 2017. nije bilo torte, dok je 2023. ima, i to ne bilo kakva. Teško da su je zbog izbacivanja svih redom iz partije od strane „Najljepše“ nazočni mogli i pojesti.

I stvarno je Winston u pravu da se povijest ponavlja i da svaki put više košta, ako ništa košta više za tortu!

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.