Načelnica urbanizma Marina Deronjić dvojicu investitora prijavila policiji

HRS, Mostar, Marina Deronjić, Bijeli Brijeg, rad nedjeljom, Mostar

Načelnici Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara Marini Deronjić prijetila su dvojica investitora koja grade zgradu u Mostaru. 

"31.8.2021. godine u PS Mostar Centar prijavila je D.M. (1961) iz Mostara KD 'ugrožavanje sigurnosti' od strane R.I. i M.P. na njezinom radnom mjestu u Gradskoj upravi. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere", navodi se šturo u jutrošnjem priopćenju MUP-a HNŽ.

Glasnogovornik Ljudevit Marić kaže da u ovom trenutku više detalja nema, dok nam je Deronjić potvrdila da je "zaprimila prijetnje određenih investitora", no nije ih imenovala, kazavši da će sačekati da policija završi svoj dio posla. Sudeći po inicijalima izvjesno je da su Deronjić prijetili investitori zgrade na Bijelom Brijegu

Treba kazati da je Ljubo Bešlić zadnjih godina oduzeo potpis dozvola načelnici urbanizma, te da u vrući krumpir na Bijelom Brijegu nije skuhala, ali joj je ostavljen. 

Protiv zgrade na Bijelom Brijegu bune se stanari više od stanova, koji su potpisali peticiju, angažirali odvjetnika. Paralelno se objektu suprotstavlja i jedan županijski tužitelj. Zgrada je nikla mimo regulacijskog plana, na mjestu obiteljske kućice, gdje je mogla biti vršena samo manja intervencija. 

Zbog objekta su kazneno prijavljeni bivši ex gradonačelnik, šef službe za građevinske propise i inspektor. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.