VIDEO  Na sjednici Općinskog vijeća Novo Sarajevo došlo do fizičkog obračuna dvojice vijećnika

Salihagić i Srdić OV Novo Sarajevo tučnjava vijećnika
Screenshot

Na Sjednici Općinskog vijeća Novo Sarajevo danas je došlo do fizičkog obračuna dvojice Vijećnika NES-ovog Nedima Salihagića i samostalnog Srđana Srdića.

Na snimci TVSA može se vidjeti kako je u jednom trenutku došlo najprije do unošenja u lice jednog vijećnika drugome, da bi potom došlo i do naguravanja.

Sadržaj se učitava...

O svemu se na svom Facebook profilu oglasio Srdić. Naveo je kako je verbalno i fizički napadnut.

I jedan i drugi vijećnik oglasili su se na svom Facebook profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Sad sam verbalno i fizički napadnut na sjednici OV Novo Sarajevo od strane Nedima Salihagića! Od sada tražim nazočnost policije na našim sjednicama. Moj glas nitko i nikad neće utišati. Kolegi se nije dopalo što sam ispravljao njegove krive navode. Radi politike moju obitelj nitko ne smije spominjati. Ovo nije prvi napad kolege, već je u par navrata pokazivao slične namjere", napisao je Srdić.

Salihagić je naveo kako je on napadnut i da je istina samo jedna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Istina je da sam napadnut verbalno, fizički i populistički od strane kolege vijećnika Srđana Srdića, slučajne snimke TVSA to dokazuju. U moru tvog licemjerstva i zla Srđan Srdić ja neću biti tvoj suputnik! Ti si smutljivac i izdajnik i sa takvim čovjekom nema dogovora, nema iznimke i nema suradnje! Spomenuti vjeru, hakk, obitelj za vjernika je neoprostivo. Populistički napad je produkt nemoći da se nametnu razne kriminalne radnje, kao ispravne! Što prije građani i građanke shvate o kakvoj se osobi radi, a shvatiti će nakon objavljene snimke TVSA nadam se da će ti uskratiti to malo podrške koju imaš, a ostalu znamo kako si i na koji način dobio", napisao je Salihagić te dodao:

"Ljudima činite dobro zbog sebe. Ako vam uzvrate dobrim – potvrdili su svoju vrijednost. Ako vam uzvrate zlim – nisu okrnili vašu vrijednost, ali su potvrdili svoju bezvrijednost!” - Akademik muftija Muamer-ef. Zukorlić.

Na njegov status se ponovno nadovezao Srdić koji je rekao kako je završio na hitnoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Istina je da ima snimka od 26 sekundi koji je TV SA naknadno upalio, ali gdje ostalo? Čovjek je došao za moj stol i počeo me vrijeđati, vraćao se u više navrata, bolje da ne pišem šta je rekao. Nakon toga, počeo je vrijeđati moju suprugu i iznositi more nekih neistina, svjedoci su svi pored mene. Ustao sam i pitao hoćemo li to naše rasprave na sjednici prenositi na obitelji? Rekao je hoćemo!!! Nakon toga je pred svima rekao "hajde u dvorište da se obračunamo, odgurnuo me, ja sam ga pri tome obuhvatio oko struka i rekao hajde idemo. Tom prilikom je ispalo da sam ga odgurnuo jer se izvlačio. Dvije godine trpim torturu mene i moje obitelji i nećete više. Isti ovaj kolega je cijelo jutro išao od čovjeka do čovjeka, te vršio pritisak na sve jer je načuo od nekoga da mu se sprema smjena. Pitajte zaposlenike na prvom katu za njegovo ponašanje prema njima. Pitajte i načelnika. Ja neću šutjeti. Tražio sam nazočnost policije na našim sjednicama jer ponavljam ovo im nije prvi put da ovo rade. Završio sam u hitnoj i pozvao policiju", napisao je Srdić.