NA RADU Radnik poduzeća iz Jablanice zadobio ozljede opasne po život, prebačen je u mostarsku bolnicu

Granit Jablanica
Hercegovina.info

U krugu poduzeća 'Granit' u Jablanici sinoć je došlo do nesreće u kojoj je jedan radnik tog poduzeća zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život, objavio je 'Dnevni avaz'. 

Fikret K. (57) sinoć je na radu zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, a događaj je prijavljen u ponedjeljak u 23:30 sati.

Policiju su o tome obavijestili iz Doma zdravlja Jablanica čija je ekipa Hitne pomoći nakon zbrinjavanja radnika prevezla u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar.

"Muška osoba F. K. (1965.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Njegovo stanje je trenutno stabilno iako je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život", kazala je glasnogovornica SKB Mostar Adrijana Pandža.

Stečajni upravitelj 'Granita' Abid Šarić ispričao je za 'Dnevni avaz' da se nesreća dogodila, praktično, dok je radnik obavljao rutinske poslove na kojima radi već dva desetljeća, a kada je u jednom trenutku na njega s viljuškara pala granitna ploča.