FOTO  MRM prodaje identičnog Touarega kao u Rade Bošnjaka, cijena prava sitnica

Rade Bošnjak Touareg

MRM prodaje identičnog Touarega kakvog ima ili je imao Rade Bošnjak, službeno savjetnik ravnateljice u Zavodu za zdravstveno osiguranje HNŽ-a. VW Touareg se prema našim saznanjima svakako vodio na Miroslavu Rupčiću, vlasniku MRM-a.

Prema dostupnim podacima s javnog oglasnika Volkswagen Touareg 3.0 TDI 4Motion R-Line (286 KS) je dostupan za 145 tisuća maraka s uključenim PDV-om. Na stranici je naglašeno kako se radi o privatnoj prodaji.

Savjetnikov Touareg je iz linije Black Edition, dolazi sa stalnim pogonom na sva četiri kotača baziranim na središnjem diferencijalu i automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa. Ima LED matrična aktivna prednja svjetla, panoramski krovni otvor, četverozonsku klimu i 'Vienna' kožne presvlake i mrežu kamera za parkiranje od 360 stupnjeva s jednim od onih modova planskog pogleda koji čini da se osjećate pomalo kao da imate izvantjelesno iskustvo kada vozite unatrag.

Rade Bošnjak Touareg

Rade Bošnjak Touareg

Vozilo se prema oglasniku nalazi u Mostaru, a oglas je objavljen prije 8 dana. 'Zvijer' od 286 konjskih snaga iz 2019. godine prešla je 92 tisuće kilometara dosad.

Budući da je tada ravnatelj Bošnjak zabranio uvid u primanja bilo njegova, bilo drugih djelatnika, nemoguće je saznati njegovu plaću kojom si je mogao osigurati Touarega kojeg je vozio. Prema nasumičnom odabiru plaće od 5 tisuća maraka, ravnatelj/savjetnik bi za ovaj automobil morao raditi punih 30 mjeseci, podrazumijevajući da ništa drugo ne jede, ne pije i ne troši. Prosječan čovjek ovo sebi ne može priuštiti, a s prosječnom plaćom za ovaj biste automobil radili 150 mjeseci.

Rade Bošnjak Touareg

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.