VIDEO  Mostarski vatrogasci bakljama gađali navijače Zrinjskog. Grad bez odgovora

Velež Zrinjski
Hercegovina.info

Društvenima mrežama proširile su se snimke koje prikazuju jednog ili više mostarskih vatrogasaca koji bakljama gađaju navijače Zrinjskog koje su oni prethodno ubacili u teren.

U prvom poluvremenu utakmica je i prekinuta nakon ubacivanja baklji od strane navijača Zrinjskog u teren, ali i sukoba s redarima. Ono što je mnoge korisnike društvenih mreža iznenadilo je činjenica da vatrogasci pored kanti s vodom gdje su mogli ubaciti baklje te iste vraćaju i gađaju navijače, a mogli su ugroziti i svoje kolege, policajce ili redare koji su se nalazili ispod tribine s gostujućim navijačima.

Grad još nema odgovor na ponašanje gradskih službenika.

"U 14 sati je nakon sjednice Gradskog vijeća je redovita pres konferencija na kojoj možete postaviti upit gradonačelniku i predsjedniku Gradskog vijeća", stoji u odgovoru za hercegovina.info.

Podsjetimo, utakmica je bila tri puta prekidana, a osim bakljade navijača Zrinjskog iz istog razloga je prekinuta utakmica i u drugom dijelu kada su navijači Veleža priredili veliki vatromet, a umalo i pogodili nogometaša Zrinjskog raketom.

Treći prekid je bio zbog transparenta domaćih navijača koji je poticao na vjersku ili nacionalnu netrpeljivost budući da su kukasti križ, ustaški znak i Davidova zvijezda koja simbolizira židovski narod uspoređeni i izjednačeni s muškim spolnim organom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.