MOSTAR Pokopane sestre Grešl

MOSTAR Pokopane sestre Grešl
Framost

Na groblju Šoinovac tijekom petka upriličen je pokop preminulih sestara Grešl koje su u stanu u Ulici Mile Budaka 125 pronađene mrtve 30. studenog.

Jedna od sestara nije bila pokretna, te se druga brinula o njoj. Kroz javnost prolaze informacije da je sestra koja se mogla kretati bila zaražena koronavirusom, te da je od istog i preminula, dok se od tada o drugoj sestri nije imao tko brinuti te je i ona preminula.

Službenici Policijske uprave Mostar su na mjestu događaja uradili očevid, te je utvrđeno da nije bilo tragova nasilja. Inače, roditelji sestara su imali kuću u mostarskom naselju Ilići koju su nakon njihove smrti naslijedile Vera i Ranka Grešl. Istu su prodale, te su kupile stan na već navedenoj adresi.

Na groblju Šoinovac sestre su ukopane uz nekolicinu mještana Ilića. Misa zadušnica služit će se u nedjelju 13.12.2020. god. u 9:15 sati u crkvi sv. Franje u Ilićima.

Prije nekoliko dana u spomenuti stan je nepoznata osoba ili više njih upala preko balkona, te je izvršena premetačina stvari, vjerojatno u potrazi za dragocjenostima.