MOSTAR Dvojac uhićen za vrijeme obijanja džamije na Šehitlucima

MOSTAR Dvojac uhićen za vrijeme obijanja džamije na Šehitlucima
hercegovina.info

Za protekla 24 sata (14/15.09.2021.godine) iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 4 prijave - na području Mostara 1, na području Čapljine 1, na području Konjica 1 i na području Rame 1, navodi se ubiltenu MUP-a HNŽ.

Registrirano je 5 prometnih nezgoda i to na području Mostara 3, na području Čapljine 1 i na području Stoca 1 u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja policija je izdvojila dva:

14.09.2021. u 17,10 sati patrola policije PS Rama je u mjestu Lug izvršila kontrolu motocikla „Piago“ kojim je upravljao K.A.(1999) iz Jablanice a sa kojim se još prevozio B.I.(1983). Isti su tom prilikom dragovoljno patroli policije predali četiri smotuljka zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu i dva smotuljka bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Spid kao i drobilicu za marihuanu. O svemu je upoznat Odjel krim. policije. 


U noći 14/15.09.2021.godine u 02,10 sati PU Mostar je obaviještena od strane građana da je u tijeku provala u džamiju na Šehitlucima. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i zatekli dvije osobe A.P.(1973) i A.F.(1998) koji su pokušali provaliti u džamiju, gdje su vidljivi tragovi pokušaja provale na ulaznim vratima i katancu. Zbog osnova sumnje da su počinili više kaznenih djela na području grada kao i zbog raspisanih operativnih potraga za istim , osobe su uhićene. Upoznat Odjel krim. Policije, priopćio je MUP.