MONSTRUM IZ GRADAČCA Poznato kad bi Sulejmanović mogao biti pokopan

nermin sulejmanović,ubojica,ubojstvo,Gradačac,sahrana,pedofil,fup,pedofilija,nermin sulejmanović,Nizama Hećimović,Gradačac,nermin sulejmanović,Nizama Hećimović,Gradačac,sahrana

Tijelo Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači JKP Komemorativni centar Tuzla. Međutim, sve je izvjesnije da bi u narednom razdoblju konačno trebao biti ukopan.

Skoro dva mjeseca od zločina

Nakon što ga se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, cijelu proceduru preuzela je vlast u Gradačcu.

Edis Dervišagić, gradonačelnik ove lokalne zajednice za N1 kaže da su procedure u tijeku i da bi u narednim danima moglo doći do ukopa Sulejmanovića i to skoro dva mjeseca od nezapamćenog zločina.

“Može se očekivati u narednih desetak dana i vjerujem da u tom razdoblju to možemo završiti. Sve je još u fazi pribavljanja neophodne dokumentacije”, rekao je Dervišagić za N1.

Gradačac je i dalje zavijen u crno poslije nezapamćenog zločina u kojem je Sulejmanović prvo pretukao pa potom ubio Nizamu Hećimović , dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Sve je to, podsjećamo, uživo prenosio putem društvenih mreža.

Tu se njegov krvavi pir nije zaustavio. Potom je usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a njihovu suprugu, odnosno majku Harisu, teško ranio.