Molitveni pohod Bobovcu vjernika-katolika pripadnika MO i OSBiH - 25.10.2019

Misno slavlje na Bobovcu, Kraljeva Sutjeska, kardinal puljić, Kraljica Katarina Kosaca, hodočašće, vrhbosanska nadbiskupija, Misno slavlje na Bobovcu, Kardinal Vinko Puljić, Troplet, bobovac, Troplet, Tropletovi dani kulture, bobovac, bobovac, molitva, Troplet, Tropletovi dani kulture, bobovac, molitveni pohod, bobovac, bobovac, hodočašće

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine i ove godine, po šesnaesti put, organiziraju hodočašće na Bobovac „Molitva za Domovinu“, koje će biti upriličeno u subotu, 26. listopada

Misno slavlje na Bobovcu, koji se nalazi na području župe Kraljeva Sutjeska, bit će u 11.00 sati, a predvodit će ga nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić u zajedništvu s mons. Tomom Vukšićem, vojnim biskupom u Bosni i Hercegovini, koji će uputiti prigodnu propovijed.

Program molitvenog pohoda, na kojemu se i ove godine očekuje velik broj vjernika, započet će okupljanjem u 09.30 sati kod rijeke Bukovice podno Bobovca, odakle će se u 09.45 sati organizirano, u molitvenoj procesiji, krenuti prema Bobovcu.

Po završetku molitvenoga pohoda, za sve sudionike će biti pripremljen i podijeljen vojnički grah, priopćeno je iz MOBiH.