MLADIĆ PREVOZIO 16 KILOGRAMA DROGE Pronađena je i manja količina kokaina, te određeni iznos novca

opojna droga,marihuana,BIH,droga

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Izačić zaplijenili su jučer 16 kilograma zeljaste tvari koja izgleda i miriše poput Cannabis sativa. Opojna droga je otkrivena prilikom pregleda i kontrole putničkog motornog vozila Audi, bh.nacionalnih obilježja, u graničnom pojasu na području Bihaća.

opojna droga,marihuana,BIH,droga

Nositelj ove aktivnosti je Granična policije BiH, a navedena opojna droga otkrivena je u suradnji s pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona i MUP-a Županije Sarajevo.

"Vozilom je upravljao V.M. (1996.), državljanin Bosne i Hercegovine. Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanja u promet opojne droge, o događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužitelj Tužiteljstva Unsko-sanskog kantona i suca za prethodni postupak Općinskog suda u Bihaću, po čijoj je naredbi V.M. je lišen slobode, a vozilo je pretreseno", priopćeno je iz Granične policije BiH.

Osim 16 kilograma narkotika marihuane, pronađena je i manja količina opojne droge kokain, te određeni iznos novca. Navedeni i drugi predmeti koji su korišteni kao sredstvo počinjenja kaznenog djela su privremeni oduzeti.

Osumnjičeni V.M. će uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Neovlaštena proizvodnja
i stavljanje u promet opojnih droga, biti predat Kantonalnom tužiteljstvu Unsko-sanske Županije.
Pripadnici Granične policije BiH u narednom razdoblju nastavit će s daljnjim aktivnostima u vezi s navedenim događajem.