MIRZA BAŠIĆ 50 puta je izbo trudnu djevojku u Švedskoj, dobio je doživotni zatvor

ubojstvo,trudnica,Mirza Bašić

Švedski mediji prenijeli su vijest o svirepom ubojstvu trudnice, koju je muškarac izbo 50 puta. Tamošnji Aftonbladet je objavio identitet muškarca, a radi se o 42-godišnjem Mirzi Bešiću koji je ubio svoju trudnu djevojku (32), prenosi Avaz.

Bešić je stravičan zločin počinio 3. prosinca prošle godine, nakon kojeg je pozvao policiju i prijavio se, dok je u srijedu osuđen na doživotnu kaznu. Liječnici koji su izašli na mjesto nesreće 3. prosinca zatekli su ženu u lokvi krvi sa preko 50 ubodnih rana koje su bile preteške i nije joj bilo spasa, navodi Aftonbladet.

Tragediji je prethodio niz događaja.

"U rujnu prošle godine počelo se mijenjati njegovo ponašanje, a njegovo psihičko stanje se drastično pogoršalo. Ubijena žena je prije zločina rekla svojoj sestri da ne želi da joj partner bude prisutan na ultrazvuku, jer nije pokazao istu sreću kao ona zbog trudnoće", ispričali su svjedoci.

Bešić je tijekom ispitivanja rekao da se dugo osjećao loše i da je mislio da su svi protiv njega. Priznao je da je dan prije nego će ubiti svoju djevojku razmišljao o samoubojstvu.

On je otkrio da je nakon ubojstva otišao u prodavnicu gdje je kupio cigarete i coka colu, poslije čega je otišao do oca kojem je rekao šta se dogodilo, prenosi Aftonbladet.