Ministar Hadžović na Facebooku traži mišljenje roditelja o odgodi nastave

Ministar Hadžović na Facebooku traži mišljenje roditelja o odgodi nastave
Ilustracija / hercegovina.info

Ministar prosvjete u HNŽ-u Rašid Hadžović poslužio se društvenim mrežama da se pripremi za sastanak u Konjicu, gdje će se odlučivati o prijedlogu da se nastava odgodi dva tjedna, odnosno za konac rujna.

Sadržaj se učitava...

Hadžović je napisao na Facebooku "Odgoda nastave u HNŽ, da ili ne?", a u dva sata je prikupio više od stotinu komentara koji su protiv odgađanja nastave u HNŽ-u.

Komentari roditelja su raznovrsni, izdvajamo neke od njih:

"O otvarnju vrtića se nije dizala ovolika pompa, a svi radimo isti posao, a i radit ćemo ga pod istim preporukama. Čak je teže držati distancu djece predškolskog uzrasta!"

"Čekaj malo, ministar na Facebooku pita o nastavku školske godine?? Jel vas imalo sram i stid?? U vrijeme kada su svadbeni saloni krcati imate hrabrosti na Facebooku na privatnom profilu postavljati nekakvu anketu o odgodi školske godine. U kakvom vi paralelnom svemiru živite? Sramite se!"

"Ministre, je li Vam netko profil hakirao? Dok su vecina zemlja vec najavile pocetak nastave, pa cak i susjedne zemlje imaju vec razradjen plan, naš ministar 15 dana prije početka najavljene nastave,na vlastitom profilu, pita jesmo li za odgodu nastave? Kakav je plan, o koliko dugoj odgodi pričamo, podrazumjeva li odgoda možda kasnije viber poruke, poznatije kao online nastava? Kako i kad nadoknaditi odgodjeno? Ne pricamo o nekom sportskom turniru pa se mislimo hocemo li odgoditi, pricamo o obrazovanju nase djece! Ovako nešto objaviti.. ne znam! Iskreno se nadam da Vam je profil hakiran!"