Ministar Hadžović dobio nagradu "Zlatni hercegovački šipak“

Rašid Hadžović, sindikati obrazovanja, Rašid Hadžović, milić
Hercegovina.info

Roditelji Grada Mostara, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije Rašidu Hadžoviću dodjelili su nagradu „Zlatni hercegovački šipak“.

"S iznimnim zadovoljstvom obavještavamo javnost da je nagradu „Zlatni hercegovački šipak“ za posebna dostignuća na području obrazovanja i kulture osvojio prof. dr. Rašid Hadžović koji trenutno obnaša dužnost kantonalnog ministra kulture, obrazovanja i sporta u Vladi HNŽ. Želimo mu čestitati i ovim putem obavijestiti da je nagrada dostavljena u njegov ured u zgradi vlade, a medije zamoliti da kontaktiraju ministrov ured kako bi im dostavili izjavu i eventualne fotografije", navodi se u objavi roditelja.

Rašid Hadžović

"Smatramo da ste kao ministar svojim izjavama pomeli konkurenciju za najbolju mostarsku lisku koja je vječno utkana u sokacima našeg grada, te stoga odnio sigurnu pobjedu u školskoj 2020/202. Posebno se referiramo na izjavu koja datira 24.05.2021. o poučnim detaljima nošenja s krizom u protekloj školskoj godini, te ujedno želimo i pohvaliti Vaše komunikacijske sposobnosti s roditeljima. Na žalost roditelji nisu imali dovoljno sredstava za izradu skulpture u punoj veličini jer su se istrošili na instrukcije svoje dječice te se ovim putem ispričavamo", stoji u objavi.