Meggle ne seli proizvodnju iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu

Meggle ne seli proizvodnju iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu
Meggle

Meggle Grupa je na svim drugim tržištima na kojima posluje odgovoran i korektan poslodavac, pouzdan i odgovoran poslovni partner i član zajednice i ne seli proizvodnju iz Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

Kako je priopćeno iz te tvrtke, MEGGLE Grupa prisutna je na sedam tržišta u Europskoj uniji i državama regije te na svakom tržištu razvija zaseban i održiv model poslovanja.

"Na žalost, u Hrvatskoj to unatoč stalnim naporima i velikim ulaganjima nije bilo moguće postići. Proizvodnja iz Hrvatske neće se seliti u BiH, a ni u Srbiju jer obje države već dugi niz godina imaju vlastitu proizvodnju, prilagođenu najprije domaćem, a onda i izvoznom tržištu", ističe se u priopćenju.

MEGGLE BiH, navode, prepoznat je kao lider u mliječnoj industriji, posebice u kategorijama koje samostalno proizvodi u bihaćkoj mljekari, te trenutno ima 212 zaposlenika i oko 1.800 kooperanata.

Već dugi niz godina na BiH tržištu, dodaje se, a posebno nakon pokretanja vlastite proizvodnje, MEGGLE je sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje te razvija neovisni poslovni plan s ciljem jačanja tržišnih pozicija i daljnjeg razvoja poslovanja na održivim osnovama.

"Domaća proizvodnja, liderska pozicija i godine uspješnog poslovanja MEGGLE BiH čine jednim od najpoželjnijih poslodavaca i poslovnih partnera na domaćem tržištu", poručuju iz MEGGLE-a.