MEĐUGORJE Mamić pred Gospinim kipom: "Hvala ti na ovoj nagradi"

MEĐUGORJE Mamić pred Gospinim kipom: "Hvala ti na ovoj nagradi"
Facebook

Zdravko Mamić je već prije nekoliko dana na press konferenciji u Mostaru najavio da vjeruje u Dinamovo čudo protiv Tottenhama. Ono se sinoć i ostvarilo.

"Plačem od sreće večeras, a samnom plaču svi oni koji vole sport diljem Hrvatske, Europe i svijeta! Večeras je jedna junačka momčad, jedan junački stožer, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Europi pokazala svijetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji dio sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i htjeli uništiti. VEČERAS DINAMO SLAVI, SLAVITE SVI!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživili u životu i ostvarili najveću pobjedu u povijesti hrvatskog klupskog nogometa, pristajem. Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati, hvala ti na ovoj nagradi večeras. Hvala junacima koji su večeras na terenu pokazali tko je i što je Dinamo, ponosna i jaka organizacija, hvala svima koji ste u ovaj uspjeh ugradili djelić sebe! STVORILI SMO NEŠTO VELIČANSTVENO, POVIJEST ĆE NAS PAMTITI KAO POBJEDNIKE", naveo je Mamić na svojoj službenoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa