MARKA ZA TELEVIZIJU Na Čovićev poziv odazvalo se 37 tisuća korisnika, ako iz EP uopće govore istinu

Marija Buntić, elektroprivreda, marka, vijesti
Hercegovina.info

Svega 37 tisuća, od 200 tisuća Elektroprivredinih korisnika odlučilo je izdvojiti marku za Televiziju Herceg Bosne, ako je to točna informacija. 

Glasnogovornica Elektroprivrede Marija Buntić početkom kolovoza je rekla da još uvijek nemaju tu informaciju. Nakon naknadna dva upita o marki za Herceg Bosnu, Buntić nam je poslala mail u kojem govori o stanju koronavirusa u poduzeću, nama i svim šefovima u EP. Čujemo i da su se šefovi u EP lijepo nasmijali njezinim sposobnostima i kapacitetima, koji su općepoznati i u ovom poduzeću i šire.

Nismo se na to odveć obazirali, do danas kada je drugima odgovorila na pitanje na koje nama nije.  

„Nakon što su naši potrošači, uz račune za utrošenu električnu energiju, dobili izjave o dobrovoljnom pristanku da im se uz račun za utrošenu energiju fakturira i 1 KM, dobrovoljnog priloga za RTV HB, do prvog fakturiranja potvrdno se izjasnilo cca 20 posto naših kupaca. Potpisane izjave, potrošači uglavnom dostavljaju u naše poslovnice prilikom plaćanja računa, i svakim danom pristiže sve veći broj potpisanih izjava, tako da još uvijek nemamo konačne pokazatelje“, kazala je za Bljesak.info Marija Buntić, glasnogovornica Elektroprivrede HZHB, ako opet nešto ne skriva ili neuspješno frizira pa se sapliće, kao što je to bio slučaj sa kupnjom prostorija Sveučilišta u Rodoču.  

Bilo kako bilo, operacija nije uspjela. 37.000 odazvanih od svih Hrvata pozvanih govori o tome koliki je domet poziva Dragana Čovića s HNS-a svim Hrvatima da uplate marku za Televiziju Herceg-Bosne. S obzirom da je članova stranke četrdesetak tisuća, a Hrvata po zadnjem popisu iznad pola milijuna jasno je o kakvom se odzivu radi. 

Hrvati bi dali nešto iz svojih džepova za medij na svome jeziku, čak i više nego rekoše u pozivu, ali traže kvalitet, kojeg nemaju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.