VIDEO  Marin Topić: Zdravko Mamić je hrvatski Robin Hood

Marin Topić, Mario Vrankić, Dobar loš zao emisija

U izuzetno zanimljivih 60 minuta urednik i njegov gost dotakli su se mnogih tema.

Marin je u emisiju došao sa zanimljivom majicom na kojoj je pisalo: Kada sklopim oči ja Hrvatsku sanjam, i odmah je istakao: Hrvatska je moja domovina i ja nikada nisam volio Jugoslaviju i komunizam.

Marin je pričao o  Mostaru i BiH, te naglasio da je stanje u gradu na Neretvi nepromjenjivo već punih 28. godina, te da to odgovara međunarodnoj zajednici. 

Na pitanje voditelja da li je kontraš Marin je odgovorio da jeste, ali da je biti kontraš svuda u svijetu pozitivno, ali ne i kod nas jer je kod nas sve naopako i izvrnuto, ponajprije zbog komunističkog nasljeđa.

Dobar dio emisije posvećen je nogometu, a Marin je istakao da je davno prognozirao da će Hrvatska biti prvak svijeta, te je odao priznanja Daliću, Modriću, Rakitiću, Mandžukiću i ostalim Vatrenim. 

Marin je rekao da velike zasluge za uspjeh reprezentacije idu Zdravku Mamiću koji je uspio sve igrače prodati u velike klubove koji su tako postali veliki igrači. Mamić je njihovom prodajom u Hrvatsku unio dosta novca, dok su ovi drugi koji ga optužuju uzimali novac građanima i slali ga u inozemstvo. Mamić je po svemu tome hrvatski Robin Hood.

U emisiji je bio riječi i o Veležu , prijeratnom Mostaru, ali i o sadašnjem vremenu u kome Hrvati polako nestaju,

HERCEGOVINA.info