MALOLJETNICA BEZ SVIJESTI NAĐENA U PARKU Pozlilo joj nakon konzumiranja marihuane

Posavska županija, Orašje, bosanski jezik, ćirilica, Orašje, maloljetnica, policija

Zaposlenici Doma zdravlja Orašje su iza zgrade ŠC-a "Fra Martin Nedić" pronašli maloljetnicu u besvjesnom stanju koja je prethodno konzumirala marihuanu, saznaje Oslobođenje.

Sve se dogodilo 13. lipnja ove godine oko 16.40 sati u parku koji se nalazi nedaleko od spomenutog Školskog centra.

- Maloljetnica je inače nepušač, a zbog korištenja marihuane je izgubila svijest, pa je vozilom Hitne pomoći prevezena u Dom zdravlja, gdje joj je pružena ljekarska pomoć. Liječnicii su je nakratko zadržali u bolnici radi promatranja, nakon čega je puštena kući, rečeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Posavskoe županije.

Prijavu je, pojašnjavaju, primila Policijska stanica Orašje.

- Policiju je pozvala prijateljica maloljetnice kazavši da je njenoj drugarici pozlilo. Operativnim radom policijski službenici su utvrdili da je maloljetnica uživala opojnu drogu s drugim maloljetnikom kojeg su pronašli i koji je policajcima predao kutiju od cigareta u kojoj su se nalazile dvije cigarete i jedna do pola ispušena cigareta u kojima je bila marihuana, rečeno nam je u MUP-u.

O ovome su upoznati dežurni kriminalistički istražitelj i tehničar, a nadležnom Tužiteljstvu će biti podnesen izvještaj zbog počinjenja kaznenog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.