LUDI PROVOD AMERIKANCA U TREBINJU Okupao se, pao sa šest metara, i umjesto u bolnicu htio opet u kavanu

Trebinje, pad, amerikanac
P. Mucović

Od ekstremizma do pada tanka je linija.Tako se jučer u Trebinju mogao vidjeti pad koji je posljedica rada sklekova, a ne samoubojstva. Turist iz Sjedinjenih Američkih Država Luk Edvard htio se pohvaliti svojim sposobnostima, pa je zamalo kobno završio. Radeći sklekove na uskom zidu na krovu zgrade, izgubio je ravnotežu i pao. 

U prvi mah nije htio da mu se ukaže liječnička pomoć, kako kažu očevici za naš portal, htio je nastaviti istraživati turističke potencijale Trebinja i to unutar lokalnih kavana. Na molbu prolaznika, odveden je u trebinjsku bolnicu gdje je ustanovljeno da je prošao bez težih ozljeda. Za Hercegovina.info iz bolnice u Trebinju potvrđeno je da je pacijent zadržan radi sigurnosti i detaljnih pretraga.

Sadržaj se učitava...

Zahvaljujući sreći ili nekoj drugoj sili, ovaj mladić je dobro prošao. Gledajući ovaj video može se slobodno staviti naslov "Ne pokušavajte ovo kod kuće!". 

Trebinjci kažu da su ga vidjeli taj dan, samo ranije, kako se s prijateljem kupa u hladnoj Trebišnjici. Neminovno je da se radi o hrabrom čovjeku jer ipak je veljača.

Hoće li turist pamtiti Trebinje po hladnoj rijeci, dobroj hercegovačkoj lozi ili padu, pitanje je sad. Sigurno je da ga nikada neće zaboraviti