LOŠ DATUM ZA VOŽNJU NA RINGIŠPILU Jedna djevojka u bolnici, a na isti dan 2019. godine ozlijeđeno sedam ljudi

ringišpil,pad sa ringišpila
Profimedia/ilustracija

Policija i inspektor za zaštitu na radu istražuju uzroke nesreće u kojoj je u noći na srijedu, tijekom zabave u lunaparku ozlijeđena djevojka B. I. (20) u Mačkovcu, između Tuzle i Brčkog.

Dojavu su dobili oko 22 sata kako je djevojka ispala iz sjedišta ringišpila. Hitna pomoć prevezla ju je u Medicinski centar Bijeljina gdje su otkrili kako je teško ozlijeđena.

Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za kirurške grane bolnice Sveti Vračevi u Bijeljini rekao je za Nezavisne novine kako su napravili sken cijelog tijela.

"Nakon skenera je otkriven prijelom torakolumbalnog dijela kralježnice, stabilni prijelomi tri pršljena, kao i prijelom karličnog prstena, također stabilan. Pacijentica je van životne opasnosti, nema drugih povreda. Planira se konzervativno liječenje u Odjelu za ortopediju Odjeljenja za kirurške grane", izjavio je Todorović.

O svemu je obaviješteno nadležno tužiteljstvo koje je naložilo dodatne provjere i dokumentiranje nezgode. Krivac još nije otkriven.

Inače, još gora nesreća u istom mjestu na ringišpilu zabilježena je istog dana 2019. godine u Mačkovcu. Tada je, piše InfoBijeljina, ringišpil pukao po pola te je ozlijeđeno sedam ljudi. Svi su zbrinuti u lokalnom domu zdravlja.