Lopovi ukrali slatkiše, igračke i školski pribor namijenjen za podjelu paketića

Ljubuški, krađa, policija, pljačkaši, odmor, policija, Međugorje, krađa, Ljubuški, provala, krađa, auto, dijete, Ljubuški, lopovi, MUP ŽZH, lopovi, Sarajevo, paketići, Tomislavgrad, krađe, lopovi, Ljubuški, krađa, policija, Široki Brijeg, krađa, MUP ŽZH, krađe, provale, Ljubuški, provala, MUP ŽZH, Ljubuški, krađa, Varaždinska policija, razbojstvo, napad na policajce, kaznene prijave, Mostar, provalnici, provale, Goranci, provalnik, provala, Gradačac, video nadzor, pljačka, pljačka banke, na Črnomercu, Tomislavgrad, provala, kuća, blindirano vozilo, pljačkaši, plja;ka, pljačka, Rama, škola, krađa navika, lopovi, pljačka, pljačka draguljarnice , Pink Pantheri, razbojnici, pljačka, Trojica maskiranih pljačkaša, provala, Čitluk, lopov, provala, pljačka, Grude
...koji su bili namijenjeni za novogodišnje paketiće za djecu iz socijalno ugroženih obitelji, potvrdila je danas Feni glasnogovornica Crvenog križa Novo Sarajevo Amina Kurtagić.

Tijekom akcije Crvenog križa Novo Sarajevo od 20. do 22. prosinca u tržnom centru Mercator u Ložioničkoj ulici u Sarajevu, volonteri su prikupili stvari za novogodišnje paketiće za djecu iz socijalno ugroženih obitelji i za djecu korisnika javne kuhinje Crvenog križa.

"Odziv građana je bio veliki i akcija je bila i više nego odlična. Međutim, nažalost noćas su obijene prostorije Crvenog križa Novo Sarajevo i ukradeno je sve, do zadnjeg slatkiša, igračke i olovke. Bilo je otprilike toliko materijala da se spakuje oko 80 paketića koliko smo bili i planirali za tu djecu", naglasila je Kurtagić.

"Mi smo u šoku i ne možemo da vjerujemo da je netko spreman na to, i da je društvo došlo do momenta da se obijaju prostorije Crvenog križa. Jutros smo primijetili pljačku i prijavili smo policiji koja je obavila očevid", dodala je Kurtagić.

Osim slatkiša, igračaka i školskog pribora, lopovi su odnijeli i jednu lutku za reanimaciju koju koriste polaznici obuke prve pomoći.

Fena