LJUBUŠKI Nema ljepljenja izbornih plakata na stabla, ograde, stupove javne rasvjete...

Izborni plakati
Ilustracija

Uoči nadolazećih lokalnih izbora koji se u Bosni i Hercegovini održavaju točno za deset dana, iz Službe za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove grada Ljubuškog poslali su obavijest svim političkim subjektima u veszi s postavljanjem promidžbenih plakata.

"Imajući u vidu nadolazeće Lokalne izbore koji će se održati dana 15. studenoga 2020. godine, te provođenje kampanje za iste od strane političkih subjekata koji su registrirani za izborni proces, Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove grada Ljubuškog upozorava sve političke subjekte da promidžbene oglase i plakate ne postavljaju na stabla, pročelja zgrada, ograde, stupove javne rasvjete, prometne signalizacije, objekte i uređaje koji nisu namijenjeni u te svrhe, a koji će se koristiti za provođenje izborne kampanje.

Također Vas molimo da po završetku izborne kampanje uklonite plakate i drugi promidžbeni materijal.

Na temelju članka 66. Odluke o komunalnom redu i komunalnim djelatnostima prekršajno će se kazniti svi politički subjekti koji ne postupe sukladno gore navedenim mjerama", priopćeno je iz Službe za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove grada Ljubuškog.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.